Vilkår

Regler & Ophavsret

 

Det er altid TorpFoto.dk der har ophavsretten til billeder m.m., som er taget af TorpFoto.dk, billeder må derfor kun anvendes efter den aftale der laves mellem køber og TorpFoto.dk

 

Det betyder:
- Billederne må ikke videresælges og / eller ændres, korrigeres eller beskæres eller bruges til andre formål end det aftalte. Billeder der offentliggøres, på Internettet og/eller blad, magasin m.v., skal altid være i original form og med tydelig tekst TorpFoto.dk på eller ved billedet.
- På alle digitale billeder står der nederst i højre hjørne, TorpFoto.dk. Dette må under ingen omstændigheder fjernes. Dog står der ikke TorpFoto.dk på papirbilleder men de er underlagt de samme betingelser.
- Man må gerne bruge de digitale billeder på private hjemmesider, indsendes til blade og magasiner så længe der er korrekt henvist til TorpFoto.dk.
- Ønsker du billeder uden vandmærke / TorpFoto.dk teksten på billedet kan man “frikøbe” billedet / billederne.
- Frikøbte billeder kan bruges af køberen til stort set alt. Dog må billederne ikke videresælges. Og der skal stadig oplyses om fotografen ved offentliggørelse på nettet eller i magasiner og blade.
- På bryllupsbilleder og portrætfotos står der dog ikke TorpFoto.dk nederst i højre hjørne, men disse må heller ikke videresælges. Og er også beskyttet af lov om ophavsretten. Og der skal derfor altid korrekt henvises til TorpFoto.dk ved brug på Internet og i blade.

- TorpFoto.dk forbeholder sig altid retten til at bruge udvalgte billeder på hjemmesiden uden forudgående aftale eller information.

Misbrug af ophavsret kan føre til erstatningskrav og evt. retsforfølgning.

Billeder leveres først når beløbet er indbetalt på følgende konto:
reg. nr. 9174 konto nr.1805856005